In het nieuws

Bundesliga

Bundesliga In 2013/2014, won Bayern het kampioenschap en de DFB-pokal en bewijst zo dat hij nog altijd de beste van het land is. Maar Borrusia Dortmund zal zich niet laten doen en zal zijn beste doen om de titel van de Bundesliga te veroveren. Die twee reuzen zullen natuurlijk de strijd voor de titel leiden !

De favorieten die de Bundesliga kunnen winnen

Bayern München 1.02 bij
Borussia Dortmund 14 bij
U weddenschap Bundesliga aangeboden ! Profiteer van een bonus van € 50!

Wat de wedder over de Bundesliga moet weten

De Bundesliga is de spectaculairste competitie in Europa ! Het Duitse kampioenschap heeft een gemiddelde van meer dan 3 doelpunten per match. Hij heeft ook een van de grootste stadionbezetting van Europa en hij kan ook fier zijn op zijn prachtige stadions.

Naast de cijfers is het vooral de filosofie van het ambitieuze spel dat het Duits publiek aantrekt. Bijna alle ploegen stoppen het spel niet en spelen liever naar voren. Het gebeurd dus vaak dat de wedstrijden zeer spectaculair zijn.

We kunnen ook deze mentaliteit bij de Mannschaft en bij Bayern vinden, die over de Bundesliga heerst en die tijdens het seizoen 2010/2011 gemiddeld 3.11 doelpunten per match scoorden tijdens de Champions League.

Statistieken van de Bundesliga

Met meer dan 3 doelpunten per match heeft de Bundesliga de hoogste ratio goals per wedstrijd als we het met de vier grootste Europese kampioenschappen vergelijken. Tijdens vier matchen op tien zien we minstens vier doelpunten. Wanneer u een weddenschap van "meer dan 3.5 doelpunten" ziet met een quote van 2.5 of meer en als de twee ploegen een goede aanval systeem hebben, aarzel dan niet om geld op deze weddenschap te zetten!

Sinds 2008/2009 wonnen de ploegen die thuis voor de Bundesliga speelden alleen maar 44% van de tijd, tegen een gemiddelde van 48% voor de drie andere grote Europese kampioenschappen (Engeland, Italië en Spanje). De filosofie van het offensieve spel in Duitsland legt waarschijnlijk dit cijfer uit.

In de Bundesliga wed vaak op een doelpunt van de ploeg die niet thuis speelt! Deze weddenschap zal bijna drie keer op vier werken met quotes tussen 1.25 en 1.5.

Samenvatting van de Bundesliga

De Bundesliga is vooral door Bayern Munchen beheerst, die de titel al 24 keer gewonnen heeft. De andere grote ploegen van het land (Borussia Dortmund, Schalke 04, Werder Brême, Vfb Stuttgart, Hamburg) krijgen de andere plaatsen maar verstevigen nooit hun plaats. Stuttgart was bijvoorbeeld kampioen in 2006 maar de seizoen na de titel zaten ze op de 6de plaats. We kunnen ook Wolfsburg als voorbeeld nemen. In 2009 waren ze kampioen en nu staan ze nooit meer in de top 3. Dat zijn de twee beste voorbeelden om de onregelmatigheid van die ploegen te bewijzen.

De Bundesliga bevat 18 ploegen die een heen- en terugwedstrijd spelen om de titel te winnen. Aan het einde van het seizoen zijn, dankzij de UEFA ranklijst, de drie eerste ploegen meteen voor de Champions League gekwalificeerd. De ploeg die zich op de vierde plaats bevindt moet een play-offronde spelen om te bewijzen dat ze hun plaats verdienen om in de Champions League te spelen. De ploeg op de vijfde en zesde plaats zijn voor de Europa League gekwalificeerd.