Algemene voorwaarden

De onderhavige algemene voorwaarden hebben tot doel de voorwaarden te definiƫren voor het gebruik van de site.

Services

Voetbal Wedden is een informatiesite. Voetbal Wedden is geen bookmaker. Voetbal Wedden garandeert de duur van services die aan de gebruikers worden aangeboden niet en behoudt zich het recht voor de services op elk moment te onderbreken.

Aansprakelijkheid

Het bedrijf informeert haar bezoekers, abonnees en alle andere gebruikers dat de informatie die wordt verstrekt door Voetbal Wedden alleen ter informatie wordt verstrekt. Voetbal Wedden kan de juistheid van de informatie op de site niet garanderen. De bezoeker of de abonnee van de site verklaart dus dat hij juridisch handelingsbekwaam is en dat hij uitsluitend verantwoordelijk is voor zijn handelingen en beslissingen. In geen geval kunnen Voetbal Wedden , haar directeuren en geassocieerden door de gebruiker aansprakelijk worden gesteld op grond van de verstrekte informatie. Het gebruik dat wordt gemaakt van de informatie die wordt verstrekt door Voetbal Wedden is uw unieke en uitsluitende verantwoordelijkheid.

Voetbal Wedden kan links naar andere internetsites leggen. Het gebruik van een externe link betekent voor de gebruiker dat hij de site van Voetbal Wedden verlaat. Derhalve kan Voetbal Wedden in geen geval aansprakelijk worden gesteld in verband met het gebruik dat de gebruiker maakt van externe links.

Sportweddenschappen zijn onderworpen aan diverse wetgeving. Het is de verantwoordelijkheid van elke internetgebruiker om de wetgeving te kennen die op hem van toepassing is.

Gebruik van de site

Alleen het persoonlijke gebruik van de site is toegestaan. Elk commercieel gebruik van de site is verboden. Het publiceren, reproduceren of opnieuw verspreiden, op ongeacht welke manier, van alle of een deel van de inhoud van de internetsite voetball-wedden.net in redactionele, grafische vorm of door middel van afbeeldingen zonder uitdrukkelijke toestemming van het bedrijf SportyTrader Ltd is verboden. Alle gebruikers moeten de site Voetbal Wedden conform met deze algemene voorwaarden gebruiken. Indien u het niet eens bent met de onderhavige algemene voorwaarden, raden wij u aan onze services niet te gebruiken.

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

Het staat Voetbal Wedden volledig vrij om de gebruiksvoorwaarden van haar site op elk willekeurig moment te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van Voetbal Wedden om onmiddellijk de onderhavige algemene voorwaarden op de site bij te werken.