In het nieuws

Champions League

Champions League Het seizoen 2013 - 2014 werd vooral door de Spaanse ploegen beheerst en de finale was 100% Spaans met Real - Atletico. Los Merengues won dan de finale. Die twee ploegen zijn de favorieten samen met de Duitse (Bayern en Borussia Dortmund) en de Engelsen (Manchester United, Manchester City en Chelsea) en natuurlijk ook Barcelona.

De favorieten die de Champions League kunnen winnen

Barcelona 2.65 bij
Bayern München 4.25 bij
Real Madrid 7.25 bij
U weddenschap Champions League aangeboden ! Profiteer van een bonus van € 50!

Wat de wedder over de Liga moet weten

Al is het moeilijk om de titel sinds 1999 te winnen omdat er vanaf deze datum 32 ploegen aanwezig zijn, de Champions League laat geen plaats voor benaderingen. Sinds het gebruik van een tweede ronde met knock-outwedstrijden met een thuis- en uitwedstrijd, en dat vooral voor de show, werd de competitie vooral door de beste ploegen van Europa gewonnen.

Tijdens de eerste ronde zijn ook ploegen van minder bekende kampioenschappen aanwezig. Het gebeurd dan vaak dat er veel doelpunten tegen deze ploegen gescoord wordt wanneer ze niet thuis spelen, maar soms gebeurd het ook dat ze ons verassen wanneer ze voor hun public spelen. Vergeet niet daaraan te denken wanneer u wedt. Elke jaar gebeurd het dat een grote ploeg al tijdens de eerste ronde uitgeschakeld is!

Statistieken van de Champions League

Met bijna 3 doelpunten per match tijdens het ganse kampioenschap, de Champions League is een prachtige show! Wedt vaak op "meer dan 2.5 doelpunten", een klassieker.

Sinds 2008/2009, Bevind de beste ploeg van zijn groep 60% van de tijd niet op de eerste plaats. En in 2012/2013 was er alleen maar 3 ploegen die hun status van favorieten hielden tijdens de eerste ronde. De neergang van de Italiaanse en Engelse ploegen kan ook dit jaar geldig zijn. Het kan dus zeer interessant zijn om te wedden dat de underdog de eerste plaats van een groep zal veroveren !

Samenvatting van de Champions League

Voordat het seizoen 2014/2015 begint zijn de meeste getitelde ploegen als volgende: Real (10), AC Milan (7), le Bayern (5), Liverpool (5) en Barcelona (4).

Een kampioenschap voor alleen de verschillende kampioenen en ploegen die een titel wonnen, de Champions League ontvangt nu ook de drie beste ploegen van de drie grootste kampioenschappen en ook de twee beste ploegen van kampioenschappen die zich tussen de 4de en 6de plaats van de UEFA-ranklijst bevinden.

Vandaag de dag zien bijna 50 kampioenschappen hun beste ploegen verdeeld in 7 ronden om een plaats voor de Champions League te winnen. 32 ploegen spelen dan tegen elkaar in een poule fase met thuis- en uitwedstrijden. Daarna is voor de achtste finales een knock-out fase.