In het nieuws

Eredivisie

Eredivisie Voor de vierde keer op rij kampioen en de meest succesvolle ploeg van Holland, Ajax is voor het nieuwe seizoen zonder twijfel de beste ploeg van de Eredivisie. De ploeg van Amsterdam is opnieuw de grote favoriet voor de titel terwijl PSV en Feyenoord hun beste zullen doen om hun de taak niet te eenvoudig te maken.

De favorieten die de Eredivisie kunnen winnen

PSV 1.6 bij
Ajax 2.2 bij
U weddenschap Eredivisie aangeboden ! Profiteer van een bonus van € 50!

Wat de wedder over de Eredivisie moet weten

Ze spelen in het Nederlandse kampioenschap meestal een "totaalvoetbal" waar ze vooral aanvallen net zoals in de Bundesliga. Maar naast Ajax, PSV, Feyenoord en Twente vinden we veel mindere goede ploegen. In de Eredivisie gebeurt het dus vaak dat er veel doelpunten in een wedstrijd gescoord zijn.

Daarom moet u vaak wedden op de feit dat de twee ploegen zullen scoren. Het betaald zeer goed vooral wanneer een grote ploeg tegen een zwakke ploeg speelt.

Statistieken van de Eredivisie

Tijdens het seizoen 2013/2014 was het gemiddelde goals per wedstrijd in de Eredivisie het hoogste in Europa met 3.21 goals per match. Dat komt omdat de meeste ploegen vooral aanvallen en omdat het verschil tussen de beste ploegen en de minder goede ploegen vaak zeer groot is.

En in de Eredivisie die redelijk unfair is heeft degene die tegen de 3 beste ploegen speelt niet veel kansen om bij hun thuis te winnen. Daarom zijn de quotes van de drie sterkste ploegen redelijk laag wanneer ze thuis spelen. Aarzel dus niet om op grote overwinningen te wedden met een verschil van minstens drie doelpunten met vaak interessante quotes. Een dubbele kans spelen op een gelijkspel en een overwinning van ploeg 2 tijdens de 1X2 weddenschappen tegen de drie sterkste ploegen van het kampioenschap, waar u vaak quotes boven 2.5 kunt vinden, kan veel geld brengen en is 45% zeker!

Samenvatting van de Eredivisie

De Eredivisie is het belangrijkst kampioenschap van Nederland en bevat 18 ploegen. Aan het einde van het kampioenschap wint de ploeg die de meeste punten heeft de titel. Het landskampioen wint zo ook zijn plaats voor de Champions League.

Met zijn achtste plaats op de UEFA ranklijst krijgt de Eredivisie alleen maar twee plaatsen voor de Champions League. En de tweede moet eerst de derde voorronde winnen om zijn plaats te krijgen. De derde en vierde gaan meteen naar de Europa League.

De vijfde, zesde, zevende en de achtste spelen eerst een kleine play-offronde om te weten wie de derde plaats voor de Europa League verdient.