In het nieuws

Liga Sagres

Liga Sagres Sinds een tiental jaren is de Liga Sagres door Porto (27 titels) en Benfica (33 titles) beheerst. Sporting Lisabonne (18 titels) ligt in de schaduw van de duo. En het zal zo blijven!

De favorieten die de Liga Sagres kunnen winnen

Sporting Portugal 2.1 bij
SL Benfica 2.75 bij
Porto 4.5 bij
U weddenschap Liga Sagres aangeboden ! Profiteer van een bonus van € 50!

Wat de wedder over de Liga Sagres moet weten

De Liga Sagres is een kampioenschap waar ze vooral techniek spelen en waar grote talenten zich bekend maken om dan in gans Europa te spelen. De Liga Sagres heeft talrijke goede spelers en de doelpunten zijn zeer spectaculair.

In 2013/2014, was er 2.5 doelpunten per wedstrijd gescoord. Een andere bewijs van de goede gezondheid van het Portugees kampioenschap die meer en meer spectaculair is. De weddenschap "meer dan 2.5 doelpunten", die vaak aanwezig is met quotes hoger dan 2 wanneer Porto of Benfica niet speelt, zal zeer interessant zijn voor het seizoen 2014/2015.

Statistieken van de Liga Sagres

Een beetje minder dan de helft (40%) van de overwinningen in de Liga Sagres zijn overwinningen met slechts een verschil van één doelpunt. De typische score van het laatste seizoen was zelf 2-1. En deze statistiek is nog belangrijker al we de wedstrijden van Porto en Benfica, die vaak met veel doelpunten winnen, niet bijvoegen.

Bij de meer besluitloze wedstrijden, zoek meer een weddenschap met "een ploeg wint met een verschil van slechts één doelpunt" ! De weddenschap waar elke ploeg minstens één doelpunt scoort is ook interessant.

Samenvatting van de Liga Sagres

De Liga Sagres bevat 16 ploegen die twee keer tegen elke ploeg spelen. Ze is vooral door Benfica, Lissabon en Porto beheerst. Ze wonnen 80% van de titels sinds de oprichting van de Liga Sagres in 1935.

Met zijn 18 titels heeft Sporting Lissabon, de andere ploeg van de hoofdstad, ook zijn prachtige jaren gekregen. Maar sinds een paar jaren moet hij een financieel crisis overgaan en verloor de ploeg ook zijn underdogstatus om de titel.

Sinds 2012/2013 vindt de Liga Sagres zich op de vijfde plaats van de UEFA ranklijst omdat het Portugees kampioenschap spectaculairer is dan tevoren (bijna 2,8 doelpunten per match en dat sinds twee jaren). En het kampioenschap wordt steeds beter en nu bevinden de Portugese ploegen zich vaak bij de beste ploegen van de Europese kampioenschappen.