In het nieuws

Premier League

Premier League De Premier League is zonder twijfel het aantrekkelijkste kampioenschap in Europa! Het is ook een van de spannendste dankzij de nieuwe "Big Four", (Man. Utd, Man. City, Chelsea, Arsenal), maar vergeet ook niet de legendarische ploeg van Liverpool!

De favorieten die de premier League kunnen winnen

Leicester 1.75 bij
Tottenham 3.5 bij
Arsenal 7.5 bij
U weddenschap Premier League aangeboden ! Profiteer van een bonus van € 50!

Wat de wedder over de Premier League moet weten

Met een gemiddelde van 2.8 doelpunten per wedstrijd in 2013/2014, is de Premier League net zo offensief als de Liga. Een derde van de wedstrijden ziet minstens 4 doelpunten!

Drie ploegen beheersen de Premier League en vechten voor de titel : Manchester United, Manchester City en Chelsea. Drie andere ploegen nemen vaak deel aan deze strijd: Arsenal, Tottenham en Liverpool. Het Kampioenschap is dus zeer spannend en spectaculair!

Statistieken van de Premier League

Tijdens de laatste twee jaren wonnen de ploegen van de Premier League die niet thuis speelde 30% van de tijd. Tijdens het seizoen 2013/2014 kunnen we ook zien dat 156 wedstrijden gewonnen werd met slechts een verschil van één doelpunt. Dit aantal is gelijk aan 40% van de wedstrijden.

Wedt vaak op uitoverwinningen, die interessante quotes hebben: tussen 3 en 3.5. Omdat 56% van de wedstrijden met een verschil van slechts één doelpunt gewonnen zijn, aarzel niet om uw quotes een boost te geven door op een uitoverwinning met slechts één doelpunt verschil te wedden. Vooral tijdens spannende wedstrijden waar beide ploegen hetzelfde niveau hebben.

Samenvatting van de Eredivisie

De Premier League is, wegens de rankingslijst van de UEFA van 2014, het tweede beste kampioenschap van Europa, juist achter de Liga. Maar talrijke waarnemers beschouwen het Engels kampioenschap als de beste.

De Barclays Premier League telt 20 ploegen, de beste van het koninkrijk. Elke team speelt 38 wedstrijden, dus twee keer tegen elke ploeg (heen en terug-wedstrijd).

Op het einde van het seizoen word de eerste ploeg kampioen van Engeland. Hij neemt dan deel aan de Champions League samen met de tweede en de derde. De vierde van het kampioenschap moet eerst een play-off spelen om te weten of hij de Champions League kan spelen of niet. De vijfde plaats betekent dat de ploeg de Europa League zal spelen.