Voetbal Prognoses - Voorspellingen en Tips

Prognoses voetbal
De basis voor geslaagde sportweddenschappen is het opstellen van goede prognoses! Op deze pagina vindt u de voetbalprognoses die ons het meest interessant lijken. Wij bieden u prognoses aan voor alle grote competities in Europa en op de grote voetbalevenementen.
Prognose Champions LeaguePrognose Champions League 2015 - 2016
Het seizoen 2013 - 2014 werd vooral door de Spaanse ploegen beheerst en de finale was 100% Spaans met Real - Atletico. Los Merengues won dan de finale. Die twee ploegen zijn de favorieten samen met de Duitse (Bayern en Borussia Dortmund) en de Engelsen (Manchester United, Manchester City en Chelsea) en natuurlijk ook Barcelona.
Prognose Europa LeaguePrognose Europa League 2015 - 2016
De laatste finale van de Europa League tussen Sevilla en Benfica bewijst dat deze competitie meer en meer interessant word. De laatste winnaars zijn indrukwekkend en vanaf de zestiende finales ziet het kampioenschap er schitterend uit. Ok dit seizoen zal de Europa League prachtige shows tonen met aan het einde een mooie winnaar !
Prognose EredivisiePrognose Eredivisie 2015 - 2016
Voor de vierde keer op rij kampioen en de meest succesvolle ploeg van Holland, Ajax is voor het nieuwe seizoen zonder twijfel de beste ploeg van de Eredivisie. De ploeg van Amsterdam is opnieuw de grote favoriet voor de titel terwijl PSV en Feyenoord hun beste zullen doen om hun de taak niet te eenvoudig te maken.
Prognose Premier LeaguePrognose Premier League 2014 - 2015
De Premier League is zonder twijfel het aantrekkelijkste kampioenschap in Europa! Het is ook een van de spannendste dankzij de nieuwe "Big Four", (Man. Utd, Man. City, Chelsea, Arsenal), maar vergeet ook niet de legendarische ploeg van Liverpool!
Prognose BundesligaPrognose Bundesliga 2014 -2015
In 2013/2014, won Bayern het kampioenschap en de DFB-pokal en bewijst zo dat hij nog altijd de beste van het land is. Maar Borrusia Dortmund zal zich niet laten doen en zal zijn beste doen om de titel van de Bundesliga te veroveren. Die twee reuzen zullen natuurlijk de strijd voor de titel leiden !
Prognose LigaPrognose Liga 2014 - 2015
Sinds 2003/2004 vochten Real en Barca steeds voor de titel maar in 2013/2014 won Atletico het kampioenschap. De twee grootste ploegen van het Spaans voetbal moeten nu ook hard tegen de Colchoneros strijden want die zullen alles doen om een tweede keer op een rij de titel te winnen.
Prognose Serie A prognose Serie A 2014 - 2015
In 2013/2014 won Juventus zijn vierde Scudetto op rij en heeft geen enkele kans aan zijn tegenstanders gegeven! Voor het seizoen 2014/2015 is de Oude Dame opnieuw de grote favoriet voor zijn eigen opvolging.
Prognose Ligue 1Prognose Ligue 1 2014-2015
Vaak gekritiseerd omdat het niet genoeg interessant is, het Frans kampioenschap profiteert van de komst van indrukwekkende Qatarezen beleggers bij Paris-Saint-Germain en de Russisch Dmirty Rybolovlev bij Monaco, om talrijke sterren (Ibrahimovic , Falcao, Cavani...) aan te lokken en zo een betere beeld van de Ligue 1 te tonen!
Prognose Liga SagresPrognose Liga Sagres 2014 - 2015
Sinds een tiental jaren is de Liga Sagres door Porto (27 titels) en Benfica (33 titles) beheerst. Sporting Lisabonne (18 titels) ligt in de schaduw van de duo. En het zal zo blijven!