888sport 888Sport

888sport
Geen enkele transactiekosten
Algemene score : 7.5/10

Onze mening over 888Sport

888sport.com is afkomstig van de pokergroep, bekent onder dezelfde naam. De site is een financieel reus omdat hij de wereldleider is van het onlinepoker! De beschikbare aanbiedingen volgen de zeer goede reputatie van de Bookmaker : het aantal weddenschappen en kampioenschappen is redelijk hoog.

Het beste punt van de bookmaker? Een bonus van 88 euro voor de nieuwe leden ! U zult vaak 10 euro, om gratis te bedden, krijgen en dat tot 88 euro!

De punten van 888Sport

Aangeboden bonusAangeboden bonus
7/10De bonus van 888sport is eenvoudig : elke 5 weddenschappen van 10 euro krijgt u een weddenschap van 10 euro gratis. Deze bonus is geldig tot 88 euro, en is zo een van de beste bonussen die door de bookmakers aangeboden zijn.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
6.5/10888sport biedt talrijke verschillende aanbiedingen. U kunt de principale kampioenschappen vinden maar ook veel andere sporten ! Al u minder bekende competities zoekt zult u het misschien niet altijd bij deze bookmaker vinden. Het aantal weddenschappen voor éénzelfde wedstrijd varieert. U kunt bijvoorbeeld op de +/-2,5 doelpunten wedden, of op de scorer, het aantal doelpunten, de precieze score enz....
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
7/10De quotes is wat ze niet goed doen bij 888sport. het zal raar zijn dat u een zeer goede zaak doet met deze bookmaker. Maar de quotes dat ze heven bevind zich in de gemiddelde van de markt. De bonus van 88 euro in Cashback is ook aanwezig om u te helpen.
Live wedden
Live wedden
5/10888sport.com blinkt niet door zijn interface voor het live-wedden. Sober en nogal traag, live wedden is nog niet goed ontwikkeld bij deze bookmaker. Maar 888 verbeterd zijn aanbod in dat domein door video en live streaming . Wordt vervolgt ...
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
9.5/10Wat echt de sterke punt van deze bookmaker is? 888sport biedt talrijke betaalmogelijkheden aan voor de transacties. En het goed nieuws ? De bookmaker neemt geen transactiekosten en dat noch tijdens het inzetten noch tijdens het opnemen van het geld. Paypal is ook aanwezig, en dat zult u niet vaak zien.
NavigatieNavigatie
6/10De website is nogal sober en het surfen gaat niet altijd vlot. 888sport.nl is nogal traag en u kunt op pagina's vallen die soms niet alles tonen. Er zijn over de wedstrijden niet veel statistieken bereikbaar en er is niet veel informatie aanwezig om u te helpen met het wedden. Jammer.
Klantendienst
Klantendienst
7/10Net zoals de ergonomie is de klantendienst niet goed. De klantendienst is alleen per e-mail beschikbaar tijdens de dag en u moet soms 48 uur wachten om een antwoord te krijgen (Het is alleen maar beschikbaar in het Engels).
Algemene score Algemene score
7.5/10
 
888Sports is een sterke en serieuze bookmaker. Zijn twee sterke punten zijn de bonus van 88 euro en de transactiekosten die gratis zijn wanneer je geld instort of terug opneemt !

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting10 €
Minimale inzet 0.1 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersneteller

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.