bwin Bwin.be

bwin
De beste bookmaker om live te wedden
Algemene score : 9/10

Onze mening over Bwin.be

Bwin is een van de grootste bookmaker in Europa en zelfs ter wereld. De site heeft talrijke troeven zoals een zeer groot aantal weddenschappen voor voetbal.

Bwin is ook een bookmaker die we kunnen aanbevelen aan de liefhebbers van live weddenschappen. Het is een van zijn beste punten die vele keuze aanbied, met een steeds verbeterde interface. De live weddenschappen bevatten vaak ook video van de matchen en talrijke statistieken. En de welkomstbonus van 50 euro is een van de gemakkelijkste om te krijgen.

De punten van Bwin.be

Aangeboden bonusAangeboden bonus
8.5/10Bwin.com biedt u een bonus van 100% tot 50 euro! Zet gewoon een eerste storting op Bwin et de website stort het equivalent op u rekening. U kunt dan met de bonus wedden zoals u het wilt en het geld afnemen wanneer u het 4 keer gebruikt hebt om te wedden.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
9.5/10Bwin is vooral een website om op voetbal te wedden. Het is dus normaal dat de website talrijke kampioenschappen aanbiedt. Hij biedt zelfs ook kleine minder bekende kampioenschappen. Voor elke wedstrijd heeft de website meer dan 100 verschillende weddenschappen en soms meer dan 200 verschillende weddenschappen tijdens de grote wedstrijden. Omdat de site sponsor is van Real Madrid, biedt Bwin nog meer weddenschappen voor de Liga en de Spaanse competities.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
8/10De quotes van hun website bevinden zich aan de hoge kant van het gemiddelde. De marge van de bookmaker ligt voor de grote kampioenschappen bij 9%, het is dus zeer correct. Live zijn de weddenschap-aanbiedingen zo talrijk dat het mogelijk is om quotes te vinden die echt overschatten zijn.
Live wedden
Live wedden
9.5/10het is de sterke punt van Bwin ! De website biedt een zeer belangrijke aantal live weddenschappen met een interface van hoge kwaliteit. Ze hebben het recht van meerdere grote kampioenschappen gekregen, om talrijke video te tonen. Zo kunnen de wedders naar de wedstrijden kijken terwijl ze wedden !
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
8/10Bwin.com neemt 2% voor de kosten tijdens de stortingen met bankkaarten. Daarom kiezen we om het geld beter via Moneybookers/Skrill of Neteller in te zetten. De transacties zijn altijd versleuteld en beveiligt. De miljoenen klanten van de hele wereld getuigen van het serieus van de website in dit domein .
NavigatieNavigatie
9/10Vloeibaarheid en comfort zijn de twee sleutelwoorden die gebruikt worden om het surfen op Bwin te kwalificeren. De website is zeer intuïtief et aangenaam te gebruiken. De interface van het de live weddenschappen is een van de beste van de online-weddenschappen. Maar het is juist spijtig dat de website niet veel kleuren heeft. Het is alleen maar wit en zwart.
Klantendienst
Klantendienst
7.5/10U kunt de Bwin-team e-mailen of opbellen. Jammer genoeg hebben ze geen Live chat, en dat is spijtig voor zo een grote website. Wegens onze test is de klantendienst middelmatig reactief per e-mail(in het Engels) ( gemiddeld kregen we een antwoord binnen de 24 uur).
Algemene score Algemene score
9/10
 
Bwin is een uitstekende website om over voetbal te wedden en is zonder twijfel de beste om online te wedden. De site gaat u niet teleurstellen en is een referentie voor het online-wedden.

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting10 €
Minimale inzet 0.5 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersnetellerpaypal

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.