unibet Unibet.be

unibet
Een van de beste quotes in België
Algemene score : 8/10

Onze mening over Unibet.be

Unibet is een bookmaker die talrijke troeven heeft. We kunnen vooral hogere quotes op gecombineerde weddenschappen en op de Eredivisie vinden en de bookmaker biedt een van de meest complete aanbod online. (Live, Streaming, een verscheidenheid aan weddenschappen en sport, enz...).

De website biedt ook talrijke gerichte promoties zoals het terugbetalen van weddenschappen op sommige voetbalwedstrijden. Deze promoties zijn toegevoegd aan de stortingsbonus van 50 euro om zo gratis te wedden.

De punten van Unibet.be

Aangeboden bonusAangeboden bonus
7/10Unibet.com biedt u eerste weddenschap van 50 euro gratis en dat in twee keer. U krijgt de eerste helft tijdens u eerste weddenschap en de andere helft na het valideren van uw account.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
8/10Unibet biedt een gemiddelde aanbod om over voetbal te wedden. De belangrijkste kampioenschappen van Europa zijn aanwezig. Er zijn verschillende aanbiedingen per wedstrijd. Meestal meer dan 30, het is dus redelijk correct.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
8.5/10De bookmaker biedt quotes over voetbal die zich in de gemiddelde bevindt. Alleen doet hij het met de gecombineerde weddenschappen beter. De site biedt aanbiedingen die een impuls krijgen dankzij u gecombineerde weddenschappen, en zo krijgt u quotes die zich boven de gemiddelde bevinden.
Live wedden
Live wedden
8/10De interface van Unibet.com om live te wedden is zeer correct. Er zijn veel wedstrijden aangeboden et de interface reageert snel. Maar de quotes blijven toch nog een beetje laag voor de live-weddenschappen. Talrijke wedstrijden zijn ook zichtbaar op streaming (voetbal, tennis...). De kwaliteit van de video is perfect. Het is een van de sterke punt van de website.
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
7.5/10Bankkaarten en Moneybookers/Skrill zijn de enige betaalmogelijkheden samen met premium tickets. Maar de bookmaker neemt geen transactiekosten en dat noch tijdens het inzetten noch tijdens het opnemen van uw geld.
NavigatieNavigatie
8/10Het surfen op hun site lijkt wel een beetje op het surfen op de websites van zijn concurrenten ,net zoals het comfort van de website. Het is nogal een klassieke website, die u rustig naar u gekozen weddenschap leidt. De website is reactief en snel, en dat is zeer belangrijk wanneer u live wilt wedden.
Klantendienst
Klantendienst
8/10Hun klantendienst is nu beter sinds ze een Live Chat hebben (24/7 maar in het Engels) en een gratis nummer (0800 0231993). De dienst is aanwezig tussen 8 uur en 24 uur in het België. Ze zijn ook bereikbaar per e-mail (met snelle antwoord in het België).
Algemene score Algemene score
8/10
 
De beste troeven van de bookmaker zijn : de quotes van de Ligue 1 die een boost krijgen en zijn Live en Streaming aanbiedingen !

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting5 €
Minimale inzet 0.1 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookers

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.