Onze methode om de bookmakers te waarderen

Waarderingsmethodologie
Ons team, dat bestaat uit wedders en experts in online spelen, test geregeld de sportweddenschapsites om ze te beoordelen en te waarderen volgens nauwgezette criteria. Wij houden hierbij rekening met alle aspecten die ons belangrijk lijken te zijn voor een wedder.

De veiligheid van uw geld

Het belangrijkste criterium is de beveiliging van uw kapitaal. Daarom vindt u op onze site, alleen betrouwbare en financieel solvabele sportweddenschapsites. De opgenomen bookmakers hebben de verplichte licenties voor hun werk en zijn meestal beursgenoteerd.

Aangeboden bonus

De meeste bookmakers bieden een inschrijvingsbonus aan. Er zijn 3 types grote bonussen:

 • De bonus op storting: u stort, de bookmaker vult het bedrag van uw storting aan
 • De gratis weddenschap: de bookmaker biedt u een bedrag aan om in te zetten. Als u wint, houdt u de winst van de inzet
 • De terugbetaalde weddenschap: u plaats een eerste weddenschap. Als u verliest, betaalt de bookmaker uw inzet terug

Ons team test en vergelijkt de bonussen die door de bookmakers worden aangeboden. Wij hanteren de volgende criteria:

 • Het bedrag van de bonus: hoe hoger de bonus, hoe interessanter voor de wedder
 • het gemak om de bonus te krijgen: welk voorwaarden zijn er verbonden aan het verkrijgen van de bonus?
 • Het gemak om de bonus van de rekening op te nemen: de bookmakers verplichten tot het wedden met de bonus voordat u deze op kunt nemen.

Het is het totaal van deze 3 criteria die de kwaliteit van de bonus bepaald en wij baseren onze waardering daarop.

Ons team biedt u ook de beste beschikbare bonussen op internet voor elke bookmaker aan. Daarvoor houden wij voortdurend contact met de bookmakers om de beste aanbiedingen te krijgen. Wij houden ook de bonussen in de gaten die door de andere sites worden aangeboden om er zeker van te zijn dat wij u altijd de hoogste bonussen aanbieden.

Het aanbod aan voetbalweddenschappen

De waardering houdt rekening met zowel de aangeboden competities als de keuze van de weddenschappen voor elke competitie en voor elke wedstrijd. Een goede bookmaker dekt alle grote competities en een paar minder populaire competities. En er worden meer dan 50 weddenschappen op elke wedstrijd aangeboden.

Niveau van de quotes op voetbal

Een belangrijk en eenvoudig te beoordelen criterium. Wij hebben de marge van elke bookmaker berekend op basis van de aangeboden quotes voor de belangrijkste Spaanse en Europese competities. We hebben vervolgens de bookmakers vergeleken, op basis van de gemiddelde marge. De beste bookmakers nemen een marge van ongeveer 10%. De minst goede nemen rond de 15%.

Live weddenschappen op voetbal

Een goede site voor live weddenschappen biedt het volgende:

 • een grote keuze aan wedstrijden
 • voor elke wedstrijd een ruime keuze aan weddenschappen
 • quotes aan een niveau dat vergelijkbaar is met dat van voor de wedstrijd
 • een snelle en gemakkelijke interface
 • video-uitzendingen

We hebben deze criteria bestudeerd en onze waardering bepaald voor de live weddenschappen die worden aangeboden door de bookmakers.

Kwaliteit van de transacties (Stortingen/opnames)

Deze waardering houdt rekening met zowel de middelen waarover u beschikt om geld te storten en op te nemen, als de daaraan verbonden kosten. Een inschrijving bij een bookmaker die geen kosten berekent, betekent dat u 100% van uw storting en de bijbehorende bonus in kunt zetten. Een groot voordeel dat belangrijk is voor onze waardering.

Om dit criterium te beoordelen, houden we ook rekening met de technologie voor het crypteren van uw gegevens die de bookmaker gebruikt.

Navigatie en ergonomie van de website

De site moet gebruiksvriendelijk zijn voor een beginner, de navigatie moet soepel verlopen, het plaatsen van een weddenschap moet snel zijn. Deze waardering houdt rekening met de 3 belangrijkste parameters die horen bij een subjectiever criterium: de design van de bookmaker.

Klantendienst

Deze waardering houdt rekening met de middelen die aan de klant beschikbaar worden gesteld om contact op te nemen met de bookmakers, de gemiddelde antwoordtermijnen en de pertinentie van de antwoorden. Om deze verschillende aspecten te testen, heeft ons team deze middelen gebruikt om contact op te nemen met de bookmakers en hen gedetailleerde vragen te stellen.

Er werd met elke bookmaker 4 keer contact opgenomen. Twee keer als prospect en twee keer als klant. Daarna hebben we de gemiddelde antwoordtermijnen bekeken en de pertinentie van de antwoorden ten opzichte van de gestelde vragen beoordeeld.

Deze testen worden geregeld, enkele keren per jaar herhaald.

Globale waardering

Onze globale waardering omvat onze evaluatie van de kwaliteit van elke bookmaker. Dit is het resultaat van het bestuderen van de verschillende kwaliteitsindicatoren. Elk criterium wordt verschillende keren gewogen in de berekening en is een weergave van datgene dat voor wedders belangrijk is.