bet-at-home Bet at home

bet-at-home
Heel wijde aanbiedingen op gebeurtenissen
Algemene score : 8.5/10

Onze mening over Bet at home

Historische acteur van de online-weddenschappen, de bookmaker biedt talrijke weddenschapaanbiedingen dankzij talrijke sporten en kampioenschappen !

Liefhebbers van wintersporten (schansspringen, biatlon, ..), biljard, zaalvoetbal, roeien ... ? Bet At Home is voor u ! U expertise in deze sporten zal het u vaak mogelijk maken om Value Bets te vinden, wanneer deze bookmaker de quotes onderschat heeft.

De ergonomie is niet een sterke punt van deze website die sinds 1999 bestaat. De quotes zijn dat ook niet want ze bevinden zich onder de marktgemiddelde.

Profiteer van een bonus van 50 euro op u eerste storting dankzij de bonus code FIRST!

De punten van Bet at home

Aangeboden bonusAangeboden bonus
8/10Bet At Home biedt u een bonus tijdens u eerste storting ! Om er van te genieten moet u 100 euro storten en zo krijgt u 50% van dit bedrag als bonus, dus 50 euro meer om te starten.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
9/10De aanbiedingen van de site is een van de wijdste van de markt. Het is zelfs de wijdste! Het aantal weddenschappen en voetbalkampioenschappen die aanwezig zijn is indrukwekkend. Bet At Home onderscheid zich vooral van hun concurrenten dankzij de verschillende sporten die bijna alleen bij deze bookmaker aanwezig zijn.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
8/10Het is duidelijk dat de quotes van de bookmaker minder hoog zijn dan de marktgemiddelde. Het is vooral voor de atypische gebeurtenissen dat het waard is om deze bookmaker te gebruiken. U kunt interessante quotes vinden als u een specialist bent in minder bekende sporten die door Bet At Home aangeboden zijn.
Live wedden
Live wedden
6/10Het live-wedden bij Bet at Home lijdt aan een redelijk saai globaal interface. De website biedt soms streaming om de wedstrijden te kijken. Niet vaak maar over belangrijke gebeurtenissen zoals de halve finales van de Masters 1000 van tennis. Quotes liggen in het gemiddelde van de markt et het wedden gaat redelijk snel. Maar ze bieden op hun site niet zo veel live-weddenschappen.
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
6.5/10Het storten en het afnemen van u geld is mogelijk met bankkaarten, met bankoverschrijvingen, Skrill (Moneybookers) en Neteller. Het storten is ook mogelijk met een Paysafecard. De bookmaker neemt 2% voor de kosten tijdens het storten met een bankkaart. Maar voor de andere betaalmogelijkheden zijn er geen kosten.
NavigatieNavigatie
5.5/10Het is niet de sterke punt van bet-at-home.com : De globale ergonomie word te oud et het is soms moeilijk om een precieze wedstrijd te vinden. De website geeft te veel informatie en u kunt u snel op de website verdwalen. Jammer.
Klantendienst
Klantendienst
9/10De telefoon, e-mail en Live chat zijn aanwezig om de klantendienst van de site te contacteren. De wachttijd op het Live chat is nogal fatsoenlijk. De klantendienst is van goede kwaliteit maar alleen beschikbaar in het Engels.
Algemene score Algemene score
8.5/10
 
Bet At Home adresseert zich vooral aan de wedders die graag op specifieke sport of/en kampioenschappen willen wedden. De liefhebbers van winterspelen, golf of zaalvoetbal zullen op de website alles vinden wat ze willen. Het is ook geldig voor sommige kampioenschappen dat u niet vaak bij de andere bookmakers vindt!

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting5 €
Minimale inzet 0.5 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersneteller

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.