betclic Betclic

betclic
De simpelste bookmaker voor de beginners
Algemene score : 9/10

Onze mening over Betclic

Betclic.com startte in 2005 en bevindt zich nu in de groep van Mangas Gaming. Ze zijn ook een van de grootste bookmaker in Europa. Het is een veilige website van sportweddenschappen die meerdere licenties heeft voor de sportweddenschappen.

Experten volgen de ontwikkeling van de site sinds het begin. De bookmaker biedt talrijke weddenschappen en de quotes zijn interessant, vooral voor het voetbal, de grote specialiteit van Betclic. Vooral voor de Eredivisie biedt hij veel verschillende types van weddenschappen.

Betclic is zeker een van de beste bookmaker om met sportweddenschappen te beginnen, vooral over het voetbal ! De website is zeer reactief en is gemakkelijk om te gebruiken. Het surfen gaat vlot en wedden is zeer eenvoudig. U kunt ook meerdere rubrieken vinden om u te helpen tijdens u eerste weddenschap.

De punten van Betclic

Aangeboden bonusAangeboden bonus
9/10Ze betalen u uw eerste wed terug als u voor een maximaal bedrag van 55 euro wint. Een duidelijk en helder aanbod om een gemakkelijke bonus te krijgen.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
8/10De bookmaker dekt zeer goed de Eredivisie. Al de wedstrijden van deze competitie zijn dus aanwezig. Anders bieden ze talrijke weddenschappen op de belangrijkste kampioenschappen van Europa en Zuid-Amerika. Voor elke wedstrijd zijn er verschillende weddenschappen aanwezig en het aanbod is steeds rijker zoals met de verschijning van de draw no bet of nog de combinatie met de overwinnen met het aantal doelpunten.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
8/10In dit domein bevind de bookmaker zich in de gemiddelde. De ratio van de wedders voor het voetbal die terug op de site gaan ligt ongeveer rond 88%. En voor sommige competities , zoals de Ligue 1, ligt die ratio nog hoger (91%)omdat Betclic daar gemiddeld betere quotes heeft dan de andere bookmakers.
Live wedden
Live wedden
8/10De interface is zeer eenvoudig en aangenaam om te gebruiken. Maar misschien kunnen we het jammer vinden dat er te weinig weddenschappen zijn om live te wedden. We willen daarvoor ook betere quotes.
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
8/10De meeste inzet- en opneem- middels zijn beschikbaar. Alleen moet u jammer genoeg 2% kosten betalen voor de inzettingen door bankkaart van minder dan 100 euro. Op hun website betalen we dus liever met een elektronische portemonnee zoals Moneybookers/Skrill.
NavigatieNavigatie
9/10De site werd voor de nieuwe wedders gemaakt en is dus zeer eenvoudig om te gebruiken. Betclic.com is vlot en wedden is echt een kinderspel. Deze eenvoudigheid om de website te gebruiken is een van de sterke troeven van de bookmaker.
Klantendienst
Klantendienst
9/10U heeft verschillende mogelijkheden om contact te nemen met Betclic : per mail, per telefoon maar ook per Live Chat die 24 uur/24 toegankelijk is. Wegens onze test antwoord de klantendienst gemiddeld binnen de 4 uren, dit is dus zeer correct. Maar voor deze die geen tijd hebben, kunnen ze de chat gebruiken om onmiddellijk een antwoord te krijgen en het wachten op een klantendienst duurt daar alleen maar een paar minuutjes (alleen beschikbaar in het Engels).
Algemene score Algemene score
9/10
 
Betclic is een zeer goede bookmaker die een complete weddenschap-aanbod heeft. Het is echt een perfecte website om te beginnen en hij biedt u een gratis weddenschap zonder risico om de bookmaker te testen. We raden u zonder twijfel deze bookmaker aan!!

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting10 €
Minimale inzet 0.5 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersnetellerpaypal

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.