interwetten Interwetten

interwetten
Een website die zich aan u aanpast.
Algemene score : 7/10

Onze mening over Interwetten

Interwetten is een Oostenrijkse website en is een van de beste bookmaker van Europa. De website is beschikbaar in 10 talen en heeft klanten uit meer dan 70 verschillende landen. Een van zijn sterke punt is zijn soliditeit. U kunt ook de interface veranderen zoals u het wilt en ook van een bonus van 100 euro genieten!

Zijn slechte punten zijn geringe quotes en het feit dat er niet veel live-weddenschappen beschikbaar zijn. De website heeft ook een applicatie voor gsm.

De punten van Interwetten

Aangeboden bonusAangeboden bonus
7.5/10De bonus van Interwetten.com is een van de beste! Ze bieden u een bonus van 100% aan tijdens u eerste storting van 100 euro. Om helemaal van deze Bonus te genieten moet u de ganse website proberen : sport-wedden, Casino en Scratch Games.
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
8/10Op hun website kunt u zonder problemen op alle grote Europese voetbalkampioenschappen (Champions League, Liga BBVA en andere grote Europese kampioenschappen) wedden, maar voor minder bekende kampioenschappen zijn er minder weddenschappen beschikbaar. In het algemeen biedt de bookmaker minder weddenschappen dan de andere weddenschap-websites aan.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
8/10Interwetten.com is een van de bookmakers die een zwakke quoteniveau heeft. Tijdens het wedden op de Liga BBVA hebben ze zeldzaam een opbrengst van meer dan 90%. En dat is geldig voor alle weddenschappen en dus ook voor de live-weddenschappen.
Live wedden
Live wedden
7.5/10Live-weddenschappen is niet de sterke punt van de bookmaker. De website om live te wedden is nogal traag en de keuze is vaak klein.
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
8.5/10De kosten om per creditkaart, Clickandbuy en Skrill (Moneybookers) te betalen bevinden zich rond 2%, en dat is misschien toch een beetje veel. En de site vraagt u ook om de kosten tijdens het afnemen van uw geld te betalen.
NavigatieNavigatie
7.5/10Interwetten.com is een van de weinige websites die drie verschillende interfaces aanbiedt voor de drie verschillende typen weddenschappen: voor beginners, voor gevorderden en voor experten. Elke wedder kan zijn eigene profil veranderen zoals hij het wil en kan snel zijn lievelingsweddenschap vinden. Het wedden gaat snel en zonder problemen. De interface van de website is een van de sterke punt van de bookmaker.
Klantendienst
Klantendienst
8/10De klanten van Interwetten kunnen elke dag van 10 uur tot 20 uur de klantendienst per telefoon, e-mail en Livechat bereiken (alleen in het Engels). Tijdens onze test was de klantendienst snel en efficiënt.
Algemene score Algemene score
7/10
 
Interwetten.com bevindt zich dankzij zijn excellente bonus en de kwaliteit van zijn website in de top van onze rankingslijst. In deze categorieën is hij een van de beste bookmakers op internet. Maar als we hoge quotes zoeken zullen we dan teleurgesteld worden.

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting10 €
Minimale inzet 1 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersneteller

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.