mybet Mybet

mybet
De bookmaker die de meeste weddenschappen aanbiedt !
Algemene score : 8.5/10

Onze mening over Mybet

Mybet is een Duitse bookmaker die zeer erkend en beroemd door zijn talrijke weddenschapaanbiedingen. De website bevat talrijke sporten en kampioenschappen maar der is vooral talrijke weddenschappen voor iedere sport.

De quotes op hun site zijn ook zeer attractief, en dat tijdens maar ook voor de wedstrijd. De stortbonus van 25% van u eerste storting en dat tot 50 euro is zeer eenvoudig om te krijgen.

De punten van Mybet

Aangeboden bonusAangeboden bonus
7/10De welkomstbonus van de bookmaker is een stortbonus. Het bedrag van de bonus is gelijk aan 25% van u eerste storting. U hoeft alleen maar een eerste storting te doen om ervan te profiteren .
Aantal weddenschappenAantal weddenschappen
9/10Het is de sterke punt van Mybet.com: Het aantal wedstrijden die ze aanbieden is al zeer indrukwekkend maar het aantal mogelijke weddenschappen op deze wedstrijden is nog indrukwekkender! Zelf op deze die minder media-aandacht hebben kunt u weddenschappen vinden die alleen maar beschikbaar zijn bij deze bookmaker.
Niveau van de quotes op voetbalNiveau van de quotes op voetbal
7.5/10Al is het aantal aangeboden weddenschappen indrukwekkend , de quotes bevinden zich in het gemiddelde van de markt. Vooral voor het voetbal ligt de quotes een beetje laag. De andere sporten hebben meer interessantere quotes. U kunt goede quotes vinden op gebeurtenissen die u niet vaak bij de andere bookmakers vindt.
Live wedden
Live wedden
7.5/10Live wedden is aanwezig bij die bookmaker. De livescore is zeer correct en het wedden is zeer eenvoudig. We betreuren dat er geen video beschikbaar is om de wedstrijden te volgen. De quotes van tijdens het live-wedden zijn hoger dan het marktgemiddelde hetgeen niet zo is voor de andere aanbiedingen van Mybet.
Stortingen en opnamesStortingen en opnames
7.5/10Andere sterke punt van Mybet : geen enkele transactiekosten per bankkaarten of e-banking ! Voor de andere betaalmogelijkheden zijn de kosten afhankelijk aan u bank. Voor Neteller liggen de kosten rond 1% en voor Paysafecard bij 2%.
NavigatieNavigatie
8/10Het is een goede bookmaker-website. Al is het al een paar jaren geleden dat ze de website niet verandert hebben, de website Mybet.nl blijft functioneel en aangenaam. De wedstrijden waarover we graag willen wedden zijn gemakkelijk vindbaar.
Klantendienst
Klantendienst
8.5/10Op elk moment is er een raadgever beschikbaar dankzij de Chat Live. Deze handige dienst is aanwezig bij Mybet. Net zoals het contact per e-mail en telefoon (Engels gesproken).
Algemene score Algemene score
8.5/10
 
Mybet is dus een zeer goede bookmaker die een indrukwekkende aantal kampioenschappen, sporten en weddenschappen aanbiedt voor iedere gebeurtenissen! De quotes bevinden zich in het gemiddelde van de markt en dat voor en tijdens de wedstrijd. Ook moet het opgemerkt zijn dat er geen transactiekosten zijn tijdens het storten of het opnemen.

In het kort

Wettelijke en toegestane site
Live Streaming
Loto foot
Minimale storting10 €
Minimale inzet 0 €
Betalingsmiddelenvisamastercard moneybookersneteller

Bekijk onze waarderingsmethodologie

Getest door voetbal-wedden.