De 5 fouten die u moet vermijden!

5 fouten die u moet vermijden
Hier volgt een samenvatting van de 5 meest gemaakte fouten van wedders die u absoluut moet vermijden als u niet wilt dat uw kapitaal als sneeuw voor de zon verdwijnt!

Wedden met uw hart

Zet uw gevoelens opzij als u wedt! Inzetten op het team waarvan u supporter bent is de eerste grote fout die u kunt begaan. Hierdoor wordt uw analyse vertroebeld. Verspil uw winst niet zonder argumenten vanwege uw liefde voor het team!

Koste wat het kost verlies terug willen winnen

Na een wreed verlies is het soms moeilijk uw gevoelens te bedwingen. Het ergste wat u kunt doen is in zo'n situatie direct en gefrustreerd opnieuw wedden! Als u even niet helder kunt denken, doe dan even iets anders tot u tot rust gekomen bent. Een noodweddenschap is vaak een verliezende weddenschap! Heb vertrouwen in uzelf en blijf de situatie meester.

Te veel inzetten om snel te winnen

Om grote gevaarlijke variaties voor uw portemonnee te vermijden, moet u nooit meer dan 5% van uw sportweddenschapkapitaal inzetten. Regelmatig meer inzetten leidt rechtstreeks tot faillissement. Speel altijd volgens uw middelen en respecteer een paar regels voor het beheer van uw portefeuille. Hierdoor voorkomt u dat u steeds een beroep op uw reserve moet doen!

Op een enkele bookmaker spelen

De concurrentie tegen elkaar uitspelen kan alleen maar voordelig uitpakken voor uw voetbalweddenschappen. Als u zich maar bij één sportweddenschapsite inschrijft, zijn uw kansen natuurlijk beperkt. Om altijd tegen de beste quotes te wedden, moet u zich bij meerdere bookmakers inschrijven!

Geloven in een wondermethode

Bij sportweddenschappen bent u zelf de beste methode. Dankzij uw analyse van de statistieken en uw kennis van voetbal kunt u de beste weddenschappen opsporen. Wondermethodes die u gegarandeerde winst beloven zonder veel moeite te doen, zijn bedrog. Geef de voorkeur aan sportweddenschapmethoden die hun diensten bewezen hebben!