Een rekening openen om te wedden

Openen van een rekening
Het openen van een rekening bij een bookmaker is kinderspel en neemt maar een paar minuten in beslag. Maar als u nog twijfelt, lees dan de gids!

Wij presenteren u het proces van het openen van een rekening bij Bwin, dit proces is hetzelfde bij alle sportweddenschapsites.

imageDoor op een link te klikken ontvangt u een bonus

Ons team onderhandelt bij de bookmakers voor de beste bonussen voor onze bezoekers. Om bijvoorbeeld de beste bonus die in België beschikbaar is bij Bwin (een terugbetaalde weddenschap van 50 euro) te ontvangen volstaat het om op deze link te klikken.

imageVul het inschrijvingsformulier in

Als u eenmaal op de inschrijvinginterface bent voert u uw gegevens in op het formulier en de beveiligingscode. Valideer uw rekening door op 'create my account' te klikken.

imageStort een bedrag en profiteer van de bonus

Uw inschrijving is bijna klaar! U hoeft alleen nog een bedrag te storten en een weddenschap te plaatsen om de bonus te ontvangen. Stort € 20 of meer via een van de aangeboden betalingsmethodes. Om uw transactiekosten uit te sparen, raden wij u aan een elektronische portemonnee zoals Moneybookers/Skrill, Neteller of Paypal te gebruiken.