Mogelijke types weddenschappen op voetbal

Types voetbalweddenschappen
Wilt u op voetbal wedden? Dan hebt u talloze mogelijkheden. De bookmakers bieden u soms meer dan 50 types weddenschappen op een wedstrijd aan! Hier volgt een overzicht van de belangrijkste weddenschappen die u kunt proberen.

Weddenschap 1 X 2

Dit is de eenvoudigste weddenschap om te begrijpen, maar waarschijnlijk de moeilijkste om in te schatten. De 1 staat voor een overwinning van de thuisploeg, de X voor gelijk spel en de 2 voor een overwinning van de uitploeg.

Weddenschap dubbele kans

U wedt op twee van de drie mogelijke resultaten. Als u denkt dat het onmogelijk is dat de thuisploeg verliest, wedt u op 1X (overwinning thuisploeg of gelijk spel). Met deze weddenschap verhoogt u uw kans op winst, maar dit gaat ten koste van de quotes...

Weddenschap +/- 2,5 doelpunten (of over/under)

Dit is de populairste weddenschap op doelpunten. U wedt op het feit dat er wel of niet meer dan 2 doelpunten gemaakt worden in de wedstrijd. Aan u om te bepalen of de wedstrijd open lijkt te zijn of op slot zit.

Weddenschap draw no bet

Dankzij dit type weddenschap verliest u uw inzet niet als de wedstrijd in gelijk spel eindigt! De bookmaker betaalt uw inzet direct terug. Deze weddenschap is heel interessant als u denkt dat een van de teams geen kans heeft om te winnen, maar wel gelijk kan spelen.

Weddenschap pauze/einde wedstrijd

De weddenschap pauze/einde wedstrijd combineert het resultaat in de pauze en het resultaat na 90 minuten. Om de weddenschap te winnen, moet u het juiste resultaat in de pauze en aan het einde van de reglementaire speeltijd voorspellen.

Weddenschap op de scoorder van de wedstrijd

Bij de meeste bookmakers kunt u wedden op het feit dat een speler zal scoren en zelfs op de naam van de scoorder van het eerste doelpunt. Let op, voor dit type weddenschap zijn de regels van de bookmakers verschillend voor titulaire en niet-titulaire spelers.

Handicap weddenschap

Een handicap weddenschap is een eenvoudige weddenschap (van het type 1X2) waarvan een of meer doelpunten worden afgetrokken bij een team of waarbij een of meer doelpunten worden opgeteld bij een team om de quotes in evenwicht te brengen. Als u bijvoorbeeld wedt op de overwinning van een team met een handicap van -1, moet dat team winnen met minstens 2 doelpunten verschil om uw weddenschap te winnen.

Weddenschap op de exacte score

U moet de exacte score na 90 minuten voorspellen. Dit is de meest delicate weddenschap, maar ook de meest rendabele. Alle scores worden aangeboden en liefhebbers van grote quotes kunnen hun hart ophalen!

Live weddenschap

Deze weddenschap biedt u de meeste sensatie! U ziet de quotes als een speer veranderen op basis van wat er op het veld gebeurt. Soms zijn de quotes heel interessant. Aan u om de juiste quotes op het juiste moment te kiezen! Meer informatie over de live weddenschap vindt u in onze gids.