De live weddenschap

Live weddenschap
De live weddenschap of ' LiveBetting ' is een weddenschap die geplaatst wordt in de loop van de wedstrijd. Dit is de spannendste en meest intense vorm van wedden!

Hoe plaatst u een live weddenschap?

Tijdens een wedstrijd variëren de quotes op basis van de acties in het spel. De bookmakers bieden u een interface aan speciaal voor live weddenschappen met talloze types weddenschappen en quotes die voortdurend in beweging zijn. Sommige bieden zelfs een video-uitzending van de wedstrijden aan om u te helpen kiezen!

Het plaatsen van de weddenschap vindt op de klassieke manier plaats:

Klik op de quote die u interesseert
Geef uw inzet aan
Valideer uw weddenschap

Het enige verschil is dat u heel reactief moet zijn als u wilt profiteren van interessante quotes. De weddenschapsites passen hun quotes voortdurend aan en een goed geplaatste vrije trap kan alles veranderen.

Hoe profiteert u van een live weddenschap?

We nemen een wedstrijd in de Champions league tussen PSV en Chelsea. Voor de wedstrijd zijn de quotes 3.2 voor PSV, 3.1 voor gelijk spel en 1.9 voor Chelsea.

U denkt dat PSV goede kansen heeft om te winnen, maar u wilt eerst de samenstelling van de teams bekijken voordat u wedt. U besluit de aftrap af te wachten en te kijken hoe de teams zich op het veld ontwikkelen.

Na 15 minuten zit PSV goed in het spel en creëert een paar gevaarlijke situaties. Live stijgt de quotes van PSV naar 3.35. De quotes en het beginspel van PSV hebben u overtuigd en u plaatst een live weddenschap op PSV.

U hebt live gewed tegen een betere quotes en met meer zekerheid dan voor de wedstrijd!

Zoals u dus ziet, kunt u met de live weddenschap een verfijndere keuze maken en profiteren van voordelige quotes en situaties! Door de situatie beter te analyseren dan de bookmaker, die de quotes laat variëren, kunt u veel winst maken! Met de wedstrijden onder ogen en kennis van zaken, vindt u heel gemakkelijk een Value Bet.

Zijn er risico's verbonden aan live wedden?

De live weddenschap kan moeilijk zijn voor een beginner. De euforie van een serie winnende weddenschappen of de frustratie van een zwarte serie kunnen al snel nadelige gevolgen hebben voor het beheer van een portefeuille. Als u met live wedden begint, moet u klein inzetten. U kunt uw inzet verhogen als u er zeker van bent dat u zich kunt beheersen!

Op welke site wedden?

Bwin is een van de beste sites om live te wedden. De interface ziet er als volgt uit:

Nadat u een rekening hebt geopend, hebt u twee mogelijkheden op de pagina ' Sports ' van de bookmaker. Klik op 'live weddenschappen', in het menu linksboven of klik op ongeacht welke wedstrijd in de rechterkolom 'Live, live weddenschappen'.

Op de interface van de live weddenschappen van Bwin vindt u:

  • In het midden de beschikbare weddenschappen op de gekozen wedstrijd
  • In de linkerkolom de geprogrammeerde live wedstrijden
  • In de rechterkolom de beschikbare video's voor een groot aantal evenementen en een chat voor leden