De Cash-In

Cash in
De Cash-In is een methode die is afgeleid van de dubbele kans voetbalweddenschap. Het interessante is dat u hiermee betere quotes krijgt en uw inzet beter kan aanpassen!

Wat is de Cash-In methode?

Bij voetbal hebt u bij een eenvoudige weddenschap van het type 1 X 2, drie keuzes: thuisoverwinning (1), gelijk spel (X), uitoverwinning (2). De Cash-In methode houdt in dat u wedt op de twee meest waarschijnlijke resultaten van een wedstrijd, op voorwaarde dat de twee winkansen hoger zijn dan 2.

Op deze manier bent u zeker van winst, behalve in geval van een verrassing als het meest onwaarschijnlijke resultaat het juiste blijkt te zijn!

Gebruiksvoorbeeld van de Cash-In

Real speelt tegen Barça in de Liga. De beste winkansen bij drie bookmakers zijn:

Real Madrid: 2.4Gelijk spel: 3.4Barcelona: 2.9

U wedt op de twee laagste quotes met een inzet van € 10: € 10 op Real en € 10 op Barça, een totale inzet van € 20 op de wedstrijd. Om te winnen moet de wedstrijd niet in gelijk spel eindigen.

Uw winst is gelijk aan het bedrag dat u ontvangt minus uw totale inzet.

  • Als Real wint, wint u € 4: 10 * 2.4 = 24 - 20 = 4
  • Als Barça wint, wint u € 9: 10 * 2.9 = 29 - 20 = 9
  • Als het gelijk spel wordt, verliest u € 20

Het voordeel van de Cash-In methode

Met de Cash-In maakt u winst als een van uw weddenschappen juist is. Het is een variant die rendabeler is dan de type weddenschap dubbele kans die door de bookmakers wordt aangeboden, maar waarmee u meer flexibiliteit hebt en vaak ook betere winkansen.

Maar de Cash-In is in geen geval een garantie voor geregelde winst. Uw keuze van de dubbele kans, die het interessants zijn, is van doorslaggevend belang!