De Value Bet

Value Bet
De value bet is de methode van de winnende wedders! Om er zeker van te zijn dat uw weddenschappen u op lange termijn winst opleveren, gebruikt u het… en stelt u goede prognoses op.

Wat is een Value Bet?

Zoals de naam het al aangeeft, een Value Bet is een weddenschap die waarde heeft! Er is sprake van een value bet, als de quote die door de bookmaker vastgesteld te hoog is ten opzichte van de kans dat een resultaat werkelijkheid wordt. Nu moet u de kans van een resultaat bepalen. Als de kansen die u bepaalt correcter zijn dan die van de bookmaker, heeft u voordeel van deze methode!

Hoe weet ik of ik met een value bet te maken heb?

Bepaal eerst de waarschijnlijkheid van het resultaat waarop u wilt wedden. Bereken een quote op basis van deze kans met behulp van de formule:

Cote = 1/Kans dat het resultaat werkelijkheid wordt

Als de door de bookmaker aangeboden quotes hoger is dan de door u berekende quotes , hebt u met een value bet te maken! Bepaal uw inzet en plaats uw weddenschap!

Een concreet voorbeeld. Barça speelt tegen Real in de finale van de Copa del Rey. De beste quote voor een overwinning van Real is 2.4 en de beste quote voor Barça is 1.7.

Analyseer de statistieken, de vorm van het moment van de teams en alle parameters die van belang zijn voor het eindresultaat. U komt tot de conclusie dat Real 50% kans heeft om te winnen, wat overeenkomt met een quote van 2 (1/50%). U kunt wedden op Real aan een quote van 2.4 bij een bookmaker. U hebt te maken met een mooie Value Bet!

De methode die winnende wedders gebruiken

Alleen de beste wedders slagen erin de kansen beter te berekenen dan de bookmakers. Als u tijd wilt besteden aan het analyseren van wedstrijden en vaak wint met uw prognoses, is deze methode echt iets voor u! Als u echter niet in staat bent een kans in te schatten, levert deze methode u niet zo veel op.

Vergeet niet dat u, dankzij uw analyse van uw lievelingssporten, in staat bent een groot aantal Value Bets op te sporen!