De sure bet

Sure Bet
Zoals de naam al doet vermoeden is de Sure bet een weddenschap die u winst garandeert, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd! Ja zeker, het is mogelijk om altijd te winnen, als u maar een strikte methodologie volgt.

Wat is een Sure bet?

Er is sprake van een Sure bet als u bij het wedden, op alle mogelijke resultaten, winst maakt ongeacht het resultaat van het sportevenement. Door bepaalde, niet goed vastgestelde, winkansen kunt u dus altijd winnen.

Een enkele bookmaker biedt u natuurlijk nooit een Sure Bet aan. Om er een te vinden, moet u de beste winkansen bij meerdere bookmakers opsporen voor elk mogelijk resultaat.

Hoe weet ik of ik te maken heb met een Sure Bet?

De berekening is heel eenvoudig. Voor een Sure Bet op een weddenschap 1X2 voetbal, moet de volgende formule kloppen:

(1 / cote 1) + (1/ cote X) + (1/ cote 2) < 1

Een concreet voorbeeld. Real Madrid speelt thuis tegen Getafe. De beste winkansen voor de wedstrijd die gevonden zijn bij drie verschillende bookmakers zijn:

Real Madrid: 1.9Gelijkspel: 3.4Getafe: 6

De berekening is als volgt: (1 / 1.9) + (1 / 3.4) + (1 / 6) = 0,987

Het resultaat is lager dan 1, er is dus sprake van een Sure Bet! Door op elk mogelijk resultaat te wedden maakt u altijd winst, ongeacht het resultaat van de wedstrijd! Een kleine winst van 1,29% maar door dit soort weddenschap te herhalen met een hogere inzet, groeit uw portemonnee zonder risico!

De enige methode met 100% winst

De sure bet is de enige methode die u winst garandeert zonder risico! Door alle winkansen te bekijken zodra ze uitkomen, kunt u vaak interessante Sure bets opsporen.

let er wel op of de weddenschapregels bij alle bookmakers identiek zijn. Regels voor het verklaren van forfait, bij tennis bijvoorbeeld, kunnen per bookmaker variƫren.