De Martingaal

Martingaal
De martingaal is afkomstig uit de casinowereld en is een methode die toegepast kan worden op sportweddenschappen. Op voorwaarde dat u een goed gevulde portemonnee en stalen zenuwen hebt!

Wat is de martingaal?

De martingaal is een weddenschapmethode waarbij u bij elke verliezende weddenschap uw inzet moet verdubbelen totdat u een eerste weddenschap wint. Door deze methode toe te passen met winkansen hoger dan 2, maakt u bij elke winnende weddenschap winst. Maar pas op, in geval van een slechte reeks stijgt uw inzet met razende snelheid! Als u bijvoorbeeld begint met 2 euro, moet u 64 euro inzetten als u uw eerste 5 weddenschappen verliest!

De martingaal, een wondermethode?

De martingaal is verre van een wondermethode. Uw kans op winst stijgt niet met deze methode in tegenstelling tot de Value bet of de Sure bet. Het is gewoon een wiskundig concept dat werkt ... op voorwaarde dat u een onuitputtelijke portemonnee hebt.

Beeldt u bijvoorbeeld eens een slechte reeks van 10 opeenvolgende verliezende weddenschappen in met een begininzet van 2 euro. Bij de 11e weddenschap moet u 2048 euro inzetten als u uw investering terug wilt verdienen en een klein beetje winst hoopt te maken! En een reeks van 10 verliezende weddenschappen komt vaker voor dan u denkt, zeker als de druk om te winnen zo groot is.

Kortom, de martingaal kan rendabel zijn op de korte termijn, maar is over een langere periode niet voordelig, en dit om twee hoofdredenen:

  • De bookmakers stellen weddenschaplimieten (een paar honderd euro op een wedstrijd) en u kunt niet altijd het dubbele van de vorige weddenschap inzetten.
  • Uw portemonnee is niet oneindig. Anders zou u ons advies waarschijnlijk niet hoeven te lezen.

Het enige voordeel van de martingaal

Ja zeker, het gebruiken van de martingaal heeft een voordeel! De bookmakers bieden u bonussen die u meerdere keren tegen hoge winkansen in moet zetten om ze te kunnen deblokkeren. Gebruik de martingaal om te wedden en deze bonussen te deblokkeren! Zo kunt u snel uw bonus deblokkeren en loopt u niet het risico een bedrag te verliezen dat de bookmaker u aanbiedt.