5 gouden regels om weddenschappen te winnen

De Gouden regels van de wedder
Wedden op zich is niet ingewikkeld, maar uw kapitaal duurzaam laten groeien is een ander verhaal. Hier zijn een paar gouden regels waarmee u een gevreesd wedder wordt voor alle bookmakers!

Wed op competities die u kent

Bij voetbal, net als bij andere sporten, is het bepalen van een favoriete competitie essentieel. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om een goede weddenschap in een kampioenschap op te sporen waarmee u bekend bent.

Bestudeer de klassementen

Het bestuderen van de klassementen is de eerste belangrijke stap voor u een voetbalweddenschap plaatst. Dit criterium is een goede indicator van de kracht van de teams. Maar pas op met klassementen aan het begin van het seizoen. Na een of twee wedstrijden is het moeilijk een hiƫrarchie te bepalen.

Definieer de context

Sommige wedstrijden zijn belangrijker voor de spelers. Het bekijken van de context van een wedstrijd geeft inzicht in de motivatie van het team. Analyseer wat er op het spel staat, zo kunt u eventuele dalingen van de motivatie opsporen. Voor elke wedstrijd moet u ook nagaan of er spelers ontbreken. De afwezigheid van een speler kan een invloed hebben op het hele team!

Let op bijzondere statistieken

Het bekijken van de statistieken is belangrijk. Voordat u een weddenschap plaatst, bekijkt u de historiek van de ontmoetingen tussen de teams en de recente resultaten van elk team. Maak onderscheid tussen thuis- en heenwedstrijden. Sommige teams spelen op eigen veld de sterren van de hemel, maar zijn verloren in heenwedstrijden.

Speel tegen de beste quotes

Voor u wedt, moet u kijken of u er geen betere quotes mogelijk is. Kijk even in de quotesvergelijker en u weet waar u moet wedden voor maximale winst. Maar als de quotes van uw weddenschap u te laag lijkt, laat u de weddenschap beter links liggen.